Vilken betydelse har entreprenörskap i Sverige?

Föreläsning

Ekonomihögskolan hälsar alumner och representanter från våra partnerföretag varmt välkomna till en frukostträff med föreläsning tisdagen den 24 april kl 07:30-09:00 i SEB:s lokaler, Östergatan 20 plan 5 i Malmö. Kaffe och fralla serveras från 07:30.

Bild: iStock

Vilken betydelse har entreprenörskap i Sverige?

Jörgen Adolfsson Universitetsadjunkt, Sten K. Johnson Centre for Entrepreneurship vid Lunds universitet.

Jörgen Adolfsson har en gedigen bakgrund som entreprenör och företagare. Han har bland annat haft marknadsledningsroller på Europolitan och Telenor Mobil, och är grundare av flera företag, som tidigare börsnoterade Aspiro samt spelföretaget Wannaplay. Jörgen berättar om entreprenörskap och intraprenörskap. Ta del av några intressanta råd och rön för både entreprenörer som redan har och som skall starta företag.

Lars Ohlsson, Kontorschef SEB i Lund.

Lars berättar om hur SEB:s engagemang för entreprenörskap ser ut.

Anmälan senast tisdagen den 16 april via länken nedan. Obs! Antalet platser är begränsat.

Välkommen!

Fill out my online form.

24 april 2018

Therese Lachmann