lu.se

Sten K. Johnson Centre for Entrepreneurship

Ekonomihögskolan vid Lunds universitet

Sista ansökningsdag: Magisterprogrammet i entreprenörskap och innovation!

Övrigt

Individer med entreprenöriella färdigheter är av stor betydelse i ett samhälle som karaktäriseras av en ökande osäkerhet och snabb förändring. Entreprenöriella färdigheter gör att du har förmågan att upptäcka och utveckla möjligheter på marknaden och även att driva innovation och utveckling i redan existerande verksamheter. 

Är du intresserad av att lära dig mer om entreprenörskap och innovation? Vill du läsa ett magisterprogram där du får ta del av både praktik och teori? Vill du läsa ett program med studenter från hela världen med olika bakgrunder? 

Sök magisterprogrammet i entreprenörskap och innovation! 

Mer information om programmet hittar du här på hemsidan och på Ekonomihögskolans programsidor

Sista ansökningsdag för magisterprogrammet i entreprenörskap och innovation: 15e januari!

Ansökan gör du via University Admission.

OM HäNDELSEN

Tid: 15 januari 2018 kl. 00.00

Plats: