Venture Café

Övrigt

Har du en idé och letar efter personer med kompetenser som kan komplettera ditt team?
Önskar du att du hade en idé, men har inte kommit på den än?
Eller vill du bara fika med inspirerande människor?

Kom till Venture Café! Det här är platsen för att möta personer med idéer som letar efter DINA kompetenser och för människor med idéer som behöver någon att dela den med. Kanske är det här starten på din framtida karriär? Kom och häng, ät något från fikabuffén (vi bjuder), bli inspirerad och nätverka!

___________________________________________________
16.00 Dörrarna öppnas
Fika är serverat!
--------------------
16.15 Inspirationsföreläsning - mer information presenteras inom kort!
-------------------
16.30 Mingle
Efter föreläsningen finns det tid att möta andra drivna studenter, start ups från regionen och organisationer som är här för att hjälpa dig i processen att starta upp din egen verksamhet och utveckla nya idéer.
SIGN UP: länk kommer att finnas här inom kort.

VILL DU PITCHA DIN IDÈ?

Vem vet, kanske är din nästa medarbetare, någon som har de kunskaper och verktyg du behöver, eller någon som vill investera i din idé? (Hör av dig i förväg så ser vi till att du får en slot i schemat!)
___________________________________________________

Eventet är ett samarbete mellan Sten K. Johnson Centre for EntrepreneurshipVentureLabVenture Cup Sverige och Malmö Startups. Syftet med eventen är att skapa en mötesplats för drivna studenter med olika intressen och med skilda kunskapsområden, något som vi tycker saknas – och behövs- vid Lunds universitet.

Mer information kommer att presenteras här inom kort!

OM HäNDELSEN

Tid: 28 mars 2017 kl. 16.00-18.00